NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Case Studie: Hotel in Tianjin, China

by Ad Harpers on 10/04/2017

Flexirol 300kgDe “Four Seasons” hotel in Tianjin, China, 45 verdiepingen hoog met in totaal 259 kamers staat in het hart van het business centrum van de stad. Dit top-end hotel is de eerste wolkenkrabber in deze stad die het “LEED Gold” certificaat kreeg door het gebruik van duurzame materialen. Een selectie van PC Henderson’s schuif- en vouwdeurenbeslag producten werden voor dit project gespecificeerd, die voldoen aan de gestelde eisen. Hoofd vereiste was grote zware deuren die door hun afmeting bijdragen aan de luxe grandeur en beleving van de gebruikers.

Verder was van belang dat het beslag toepasbaar was voor een range van afmetingen en gebruik in dit project. De ruimtes zijn: conferentie kamers, grote balzaal en de ruime presidentiële suite. Deze presidentiële suite is ontworpen met uitzicht op de stad en om ruimtes te creëren voor entertainment.

In totaal 31 Flexirol recht-schuivende opstellingen geïnstalleerd voor kamer scheidende wanden in de presidentieëe suite en in de conferentie kamers. Het Soltaire beslag werd toegepast in de balzaal en ohet Securefold vouwbeslag voor het Italiaanse restaurant in het hotel.

Fase 1 van het hotel kreeg in totaal 32 stuks Husky schuifdeur oplossingen voor in de woon-appartementen. In fase 2 zullen er nog eens 143 van deze schuifsystemen worden geïnstalleerd

Andrew Royle, Sales en Marketing directeur van PC Henderson, zegt: “ Onze Flexirol schuifdeurbeslag-oplossingen zijn gekozen daar zij perfect aansloten bij de project vereiste, zware deuren tot 300kg en tevens passend in de weelderige inrichting van de presidentiële suite. Deuren van deze afmeting moeten aan hoge veiligheidseisen voldoen, waar de Henderson producten, door de intensive in huis- testen, aan voldoen.”

SF150 3