NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Case Studie: Water Park Gates voor Shanghai Disneyland

by Stephanie Lee on 17/10/2016

Een van de meest spectaculaire en innovatieve Disney thema-park in de geschiedenis, Shanghai Disneyland, maakt gebruik van Hendersons 307 industrieel beslag voor tweStraight Sliding Door Hardware at Disney Shanghaie grote schuifdeuren in het waterpark. Het 400 hectare groot Disneyland behuisd een 60 meter hoog kasteel en een hotel. Shanghai Disneyland kosten in totaal $ 5.5 billion en opende op 16 Juni 2016 voor het publiek haar poorten.

Het Henderson 307 beslag, rails en hangers, was gekozen voor zijn duurzaamheid en deurcapaciteit van 2000kg. De hardware consultant voor dit project moest beslag vinden die in totaal een deur kon verplaatsen van 3500kg.

In nauwe samenwerking met de deurfabrikant is er een oplossing gevonden om deze zware deur op een verantwoorde wijze met het 307 systeem te laten werken. Er werden in totaal vier hangrollen gebruikt die op ingenieuze wijze het schuiven van de deur moeiteloos mogelijk maakte.

Het Henderson 307 beslag is geschikt voor zowel houten als metalen deuren en kent een breed assortiment hangers, ophangbeugels, ondergeleiders en ondergeleiderrails die iedere toepassing mogelijk maken.