Bedrijfsgegevens

Henderson Nederland BV
’t Rootven 14
5531 MB Bladel
Nederland

Tel:    +31 (0) 497 33 20 20
Fax:   +31 (0) 497 33 20 29
Email: sales@henderson.nl

KvK nr.: 17034792
BTW nr.: NL001349934B01

Inhoud

Informatie verstrekt in deze website is voor algemeen gebruik. Wij streven ernaar om de informatie up-to-date te houden, wij accepteren echter geen aansprakelijkheid ten aanzien van de volledigheid, correctheid, betrouwbaarheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid ten aanzien van de website of de informatie, producten, service of getoonde afbeeldingen in de website. Enig vertrouwen dat u stelt in deze informatie is geheel voor uw eigen risico. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, direct of indirect, of enig verlies of beschadiging van welke aard dan ook als gevolg van verlies van gegevens of winst voortvloeiend uit toepassing van gegevens uit deze website.

Delen of gehele pagina’s inclusief informatie kunnen worden uitgebreid, veranderd of kunnen gedeeltelijk of geheel verwijderd worden door Henderson zonder bekendmaking. Al het mogelijke wordt gedaan om de website probleemloos te laten functioneren. Henderson neemt hier echter geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn indien de website tijdelijk niet beschikbaar is door technische oorzaken buiten onze controle.

Verwijzingen en Links

Via deze website is het mogelijk dat u doorgelinkt wordt naar andere websites die niet door Hendserson worden beheerd. Wij hebben geen controle over de aard, het ontstaan, inhoud en beschikbaarheid van deze websites. De aanwezige links zijn geen aanbeveling of onderschrijving van datgene wat op deze websites getoond wordt. Henderson kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade als gevolg van het gebruik van de verstrekte informatie.

Copyright

De inhoud van deze website is beschermd door copyright onder Internationale wetgeving. Kopiëren of gebruik van de getoonde onderdelen zoals diagrammen, geluid of tekst is niet toegestaan zonder schriftelijk goedkeuring vooraf door Henderson.

Juridische geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer is te zien als integraal onderdeel van deze website. Indien delen of individuele condities van deze verklaring niet juridisch correct zijn, blijft de inhoud en geldigheid van andere onderdelen van kracht ondanks dit feit.