NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Fantom deurstop

by Rene van den Biggelaar on 22/10/2019

P C Henderson is een samenwerking aangegaan met Fantom om een nieuw magnetisch deurstop in het assortiment toe te voegen.

Fantom deurstop is een innovatieve deurstop-oplossing. Het systeem is specifiek ontworpen om struikelgevaren te minimaliseren. In tegenstelling tot conventionele deurstops vormt de Fantom deurstop geen struikelgevaar vanwege de innovatieve verzonken afwerking en de uitstekende pen. De deurstop is ook ontworpen voor een volledig verborgen afwerking. Met de sluitplaat onder de deur is er zichtbare onderdelen te zien en zijn alle bewegende delen verborgen onder de deuren.

Steeds vaker krijgen we de vraag voor een completere accessoire-oplossing – naast ons traditionele aanbod aan schuifdeurbeslag. Als gevolg hiervan hebben we Fantom in ons assortiment geïntroduceerd.

 

De deurstop kan worden gebruikt met op zichzelf staande draaideuren, draaideuren in vouwsystemen en schuifdeuren – waardoor het zich perfect leent voor een aantal bestaande producten binnen het P C Henderson-assortiment.

Roomflex vouwdeursysteem leent zich uitstekend voor de nieuwe Fantom Deurstop. Zonder geleiding op de vloer is het systeem zeer discreet ontworpen en daarom zal een verborgen deurstop, die kan worden gebruikt met de draaideur, zeer goed worden ontvangen door onze klanten. Fantom deurstops kunnen ook worden gebruikt met de meeste van onze schuifdeursystemen als een openstand-oplossing en ook om beweging door hellende vloeren en tocht te voorkomen.

Bekijk de video hier.