NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Het belang van kwaliteit producten bij extreme weersomstandigheden

by Stephanie Lee on 10/02/2017

Deuren in hedendaagse gevels kunnen grote openingen creëren om maximaal gebruik te geven aan de beleving tussen binnen en buiten. In kustgebieden dient echter extra aandacht gegeven worden aan de toe te passen materialen daar weersinvloeden het functioneren van onderdelen kunnen beïnvloeden. Henderson voert een aantal schuif- en vouwdeurbeslag systemen die geschikt zijn voor toepassing in deze extreme condities.

Fergus Pickard, R&D directeur bij P C Henderson, zegt: “Het is belangrijk dat huiseigenaren in kustgebieden het belang inzien, dat het gebruik van schuifdeurbeslag niet alleen esthetisch oogt maar ook robuust bestand is tegen weersinvloeden en geringe onderhoud benodigd is met behoud van hun functie. Het onderschatten van deze voorwaarde geeft niet alleen lelijke roestvorming op de producten maar tast ook de werking van het gehele systeem aan.” “Wij bieden een brede range van schuif- en vouwdeurbeslag dat opgewassen is tegen de condities in kustgebieden. Onze kustgebied geschikte producten zijn: Soltaire, Securefold en RVS beslag, deze zijn allen getest en vragen minimaal onderhoud.

Soltaire Sliding Door Hardware

Voor rechtschuivende toepassingen zijn ons Soltaire of RVS beslag de juiste oplossing. Gemaakt van RVS 316 materialen, kunnen deze producten toegepast worden met houten en metalen deuren van 100kg tot en met 250kg.

Bij vouwdeur situaties heeft Henderson het SECURFOLD systeem als de perfecte partner. Onderdelen gemaakt van RVS 316 materialen, geanodiseerd aluminium en hoogwaardige polymeren maken dit systeem tot de beste oplossing in de markt. Het systeem is geschikt voor houten en metalen deuren tot een deurgewicht van 150kg.