NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Innovative R-Loc ontwikkeling voor Securefold

by Stephanie Lee on 01/03/2017

Als onderdeel van ons product ontwikkelingsprogramma kunnen wij melden de introductie van een vernieuwde en verbeterde ophangbout-borging – R-loc mechanisme – voor ons Securefold programma.

Ontworpen met de verwerker in gedachte, biedt R-loc een slim ratelmechanisme die bij de installatie de hoogte instelling eenvoudig laat gebeuren en tevens voor een directe boring van de pen zorgt op de afgestelde hoogte.

Fergus Pickard, hoofd van onze R&D afdeling, zegt: “regelmatig contact en feedback van de klanten is een belangrijk onderdeel van ons ontwikkelproces. We zijn constant op zoek naar manieren om niet alleen nieuwe, innovatieve producten voor de markt te ontwikkelen maar ook hoe wij bestaande producten dienen te verbeteren om de verwerking nog verder te optimaliseren. De ontwikkeling van de “R-loc” is hiervan een goed voorbeeld.”

De invoer van de R-loc heeft ons Securefold vouwdeurbeslag verrijkt en maakt de keuze voor binnen of buiten vouwdeurbeslag nog eenvoudiger. Ontwikkeld met gebruikmaking van RVS 316 materiaal en “state of the art” polymeer technologie, alle onderdelen hebben een extensieve duurtesten ondergaan tot maximum volgens “European BS EN I527 grade of 100,000 cycles”.