NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Pocket Door Pro – totaal oplossing voor in de wand

by Rene van den Biggelaar on 27/05/2019

Opgenomen in het assortiment van Henderson is het Pocket Door Pro schuifdeurbeslag. Beschikbaar in standaard uitvoering met als optie een soft close, zelfsluitend of een geautomatiseerde versie, is het nieuwe Pocket Door Pro systeem een flexibel en veelzijdig systeem.

Op zoek naar een totaaloplossing, waarmee deuren moeiteloos in een spouwmuur schuiven? Pocket Door Pro biedt deze ruimtebesparende voordelen en is hiermee ideaal voor kleine ruimtes. Het aluminium frame van hoge kwaliteit is eenvoudig te monteren, door de onderdelen simpelweg in elkaar te schuiven. Dit resulteert in een robuust systeem, geschikt voor bestaande en nieuwe gebouwen of gebieden waarbij hoogfrequent gebruik zal plaatsvinden.

Gaat u liever voor een geautomatiseerd schuifsysteem?
Kies dan Evolve M2 – Pocket Door Pro, geschikt voor houten deuren tussen-de-wand met een gewicht tot 80 kg. De deuren openen via een bedieningsschakelaar, afstandsbediening of bewegingssensor. Het aluminium robuuste frame is, net als bij de Pocket Door Pro, eenvoudig te monteren door de onderdelen simpelweg in elkaar te schuiven.

Het systeem is verkrijgbaar in een set voor deuren tot 930 mm x 2315 mm en 125 mm afgewerkte wanddikte. Een afwerkset van hout is beschikbaar als optioneel, waardoor men de vrijheid heeft om hun eigen methode van afwerking te creëren.