NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Softclose systeem voor Rustic 80

by Rene van den Biggelaar on 27/09/2018

 Toegevoegd aan het assortiment van Henderson is de universele softclose ter verbetering en verfijning van het populaire Rustic 80 schuifsysteem.

De softclose is een hoge kwaliteit-accessoire die de deur op het laatse moment opvangt en zachtjes de deur in haar definitieve eindpunt trekt ter preventie van hard dichtst schuivende deuren en zodoende bijdraagd aan de totale levensduur van het kernproduct.

Het product is deskundig ontworpen zodat het snel en gemakkelijk op nieuwe of bestaande systemen toegepast kan worden. In tegenstelling tot andere soortgelijke systemen hoeft men geen rail te demonteren. Men schuift de softclose gewoon tussen de bestaand wanddragers en rail wat tevens een discrete afwerking biedt. Getest op 100.000 cycli is het systeem uiterst duurzaam.

Ian Sproat, Product Development Manager bij P C Henderson, verteld: “Rustic 80 is een van de meest populaire producten in ons assortiment en we wilde een softlclose die eenvoudig te monteren was op nieuwe of bestaande toepassingen. Dit is een van de makkelijkst te installeren producten van zijn soort op de markt met een ontwerp dat volstrekt uniek is van P C Henderson. De softclose kan gebruikt worden zowel aan de open- of sluitzijde en kiest men voor beide zijde heb je twee sets nodig”.

Vanwege haar traditionele uitstraling is Rustic 80 ideaal voor unieke functies in het huis. Geschikt voor binnendeuren met een gewicht tot 80kg, het systeem is beschikbaar in 2m of 3m lengtes en in een mat zwarte of RVS kleur.