Over ons

Wereldspeler in het ontwerp en productie van systemen voor schuif- en vouwdeuren

Henderson Nederland BV is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist van diverse soorten schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen. Het moederbedrijf P C Henderson in Engeland is in 1921 opgericht en ontwikkelde zich wereldwijd tot een toonaangevende leverancier van diverse deursystemen.

P C Henderson Ltd is opgericht in 1921. We hebben meer dan 80 werknemers in Bowburn, County Durham, UK, en zijn er trots op één van grootste productiebedrijven te zijn in deze omgeving. We hebben ook verkoopkantoren in Ierland, Nederland en China. Henderson is een erkend ‘Investor in People’ en we produceren met het meest geavanceerde materieel op de wereld volgens de normen van ISO9001:2008.

De afgelopen 90 jaar hebben we de hoogste kwaliteit producten geleverd tegen de juiste prijs, ondersteund door eerste klas service. De naam ‘Henderson’ is een waarborgmerk geworden voor duurzame kwaliteit in de UK, waar meer dan 3 miljoen Henderson garagedeuren zijn geïnstalleerd, en in meer dan 70 landen wereldwijd, waar Henderson schuifdeurbeslag als Brits product zeer succesvol is.

 

We nemen onze verantwoordelijkheden tegenover het milieu erg serieus en we zijn er dan ook trots op dat we geaccrediteerd zijn met het ISO14001:2004 voor onze milieubewuste managementsystemen.

P C Henderson schuifsystemen zijn ontworpen om, niet alleen schuifdeuren, maar bijna elke object te laten schuiven.  Met de opties voor schuifdeuren, vouwdeuren, om-de-hoek schuiven, parkeeropstellingen en elektrisch toepassingen wordt de vrijheid om de ruimte optimaal te gebruiken gecombineerde met verschillende designs.

P C Henderson kan u voorzien van deskundig advies over alle aspecten van de selectie, installatie, onderhoud en serivce door het volledig technische opgeleide verkoopafdeling.