Flexiforce

Lees meer over onze venture met het Flexiforce Group

Per 1 Januari 2014 bundelt PC Henderson Ltd zijn krachten met FlexiForce, een bedrijf uit de Assa Abloy Group. PC Henderson Ltd is in 2011 gekocht door Assa Abloy en heeft sinds die tijd haar producten verrijkt en de service naar haar klanten verder verhoogd. PC Henderson Ltd staat bekend als een wereldspeler in de ontwikkeling, productie en verkoop van schuifdeurbeslag en is ervan overtuigd dat vanaf hier het bedrijf verder zal groeien.

Bert Fransen, CEO van de Flexiforce Group zegt:

“Het doet mij veel plezier dat wij ons bedrijf gaan uitbreiden met de activiteiten van PC Henderson” aldus Bert Fransen, CEO van FlexiForce Group. “Vergelijkbaar met de positie die FlexiForce inneemt op de markt voor overheaddeuren, is PC Henderson een leverancier van componenten en systemen voor de schuif- en vouwdeurmarkt. Een vergelijkbaar bedrijfsmodel in een bedrijfstak die niet zo ver van ons vandaan ligt. Daarom denk ik dat er veel synergie zal zijn in de nauwe samenwerking met PC Henderson.”

Trevor Cossins, Managing Director van PC Henderson Ltd voegt hier aan toe:

“PC Henderson Ltd is blij dat deze bundeling van krachten zullen zorgen voor een verdere groei. Beide bedrijven zijn componenten fabrikanten binnen de Assa Abloy Group met duidelijke synergie tussen de twee bedrijven en met kansen voor samenwerking, investeringen en productontwikkeling.”

FlexiForce Group, opgericht in 1980, is een ambitieus internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, Hongarije, Spanje, Italië, Polen, China, Turkije, UK, USA en Canada. Het hoofdkantoor van de groep staat in Barneveld.

FlexiForce is trots op haar enthousiaste, no-nonsense team van meer dan 680 mensen wereldwijd, die er alles aan doen om hun meer dan 1500 klanten efficiënt te voorzien van hardware-componenten, complete hardware-sets en elektrische aandrijvingen voor industriële en residentiële overheaddeuren. FlexiForce zorgt voor het ontwerp, de inkoop, de produktie en de distributie van deze materialen naar hun klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Bij FlexiForce, zorgt de combinatie van eigen productievoorzieningen, regionale finish-to-order centra en een strategisch betrouwbaar wereldwijd inkoopnetwerk voor solide ondersteuning van hun klanten. De technici in Europa, de USA en Azië ontwerpen letterlijk 24 uur per dag nieuwe producten en oplossingen voor de klanten. Met dit alles, is FlexiForce toonaangevend in het coördineren en begrijpen van de hele suplly chain, zodat er continue waarde wordt geleverd op het gebied van prijs, kwaliteit, technologie, capaciteitsmanagement, logistie en klantenservice.

Voor informatie over FlexiForce en de door hen geleverde producten kunt u terecht op hun website www.flexiforce.com