Kwaliteit

Het is onze kwaliteit die ons scheidt van onze concurrenten

Henderson produceert sinds 1921 schuifdeurbeslag en heeft in de loop van de jaren een wereldnaam als leider in de industrie opgebouwd.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij continue streven naar het hoogste niveau van kwaliteit binnen onze producten en hebben mede hiervoor in de laatste jaren zwaar geïnvesteerd in uitbreiding en modernisering van ons machinepark.

Ons R&D team werkt met de modernste middelen en zorgt ervoor dat alle nieuwe producten voldoen aan alle regels en aan de wensen van onze verwerkers / klanten. Alle nieuwe onderdelen worden uitvoerig getest inclusief simulatietesten van het gehele systeem. Met deze intensieve manier van testen garandeert dit, dat onze klanten producten ontvangen die volledig voldoen aan de markteisen, geschikt zijn voor hun toepassing en dus duurzaam zijn.

Wij streven niet alleen om aan de minimale eisen te voldoen, maar stellen ons tot doel om, waar het technisch mogelijk is, verder te gaan. Dit alles onder de stringente regels van ons “Quality Management System” conform BS EN ISO9001.