NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Rustic Bypass – Uniek schuifdeurbeslag voor dubbel deuren

by Rene van den Biggelaar on 29/10/2020

Rustic Bypass is de nieuwste toevoeging aan het brede assortiment schuifdeursystemen van Henderson. Het nieuwe product is geschikt voor twee voor-elkaar-schuivende deuren en is ideaal voor kledingkasten, opbergruimtes en openingen die onvoldoende vrije ruimte hebben voor dubbele deuren.

Sinds de lancering van ons eerste Rustic schuifdeursysteem zijn we doorgegaan met de ontwikkeling en verbetering van het assortiment met een ruime keuze aan afwerkingen, ontwerpen en functionele opties. De creatieve aantrekkingskracht van de producten heeft de populariteit ervan zien stijgen, waarbij klanten steeds fantasierijker worden met hun installaties. We zijn verheugd dat we nu met deze nieuwe bypass-variant een hele reeks andere installaties kunnen verzorgen.

Het systeem loopt op één rail van 3 meter, waardoor het zeer eenvoudig te installeren is en is voorzien van alle benodigde onderdelen om twee deuren op te hangen. Het systeem is verkrijgbaar in een prachtige matzwarte afwerking en is geschikt voor deuren met een breedte van 700 – 1400 mm en een dikte van 35 – 40 mm.

Dit Rustic product is een geweldige manier om een ​​gedurfd designstatement te creëren in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder huizen, kantoren, hotels en restaurants. Behalve dat het een slimme ontwerpkeuze is, biedt het systeem ook tal van praktische voordelen: klanten kunnen meer vierkante meters uit elke kamer halen omdat er geen ruimte wordt ingenomen door een draaideur.

Het systeem maakt deel uit van de serie rustieke schuifdeuren van Henderson, die beschikbaar zijn voor enkele en dubbele deuren in mat zwart en roestvrij staal.