NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Slimme geautomatiseerde toegang van Henderson: Evolve voor de woning- en utiliteitsbouw !

by Stephanie Lee on 20/10/2016

Evolve is een nieuw systeem van Henderson, een gerenommeerde fabrikant met 90 jaar ervaring op het gebied van innovatie en kwaliteit in schuif- en vouwdeursystemen. Met het geavanceerde Evolve systeem kan geautomatiseerde toegang eenvoudig, veilig en universeel worden toegepast in alle moderne woning- en utiliteitsbouw.

Het veilige, krachtige geautomatiseerde Evolve schuifdeursysteem biedt de architect nieuwe perspectieven en is een genot voor elke bewoner. Het surplus aan comfort; geen drempels, afstandbediening en de architectonische mogelijkheden vormt een absolute meerwaarde.

Evolve biedt tevens de mogelijkheid om het bewezen systeem Husky – wat reeds jaren wordt toegepast in de woning- en utiltiteitsbouw – uit te breiden met automatisering.

Evolve

Men heeft de keuze uit 3 verschillende Evolve systemen: Evolve 60, Evolve 80 en Evolve 80 SIM. Optimaal geschikt voor een oplossing in-de-wand, enkele of dubbele deuren tot een maximaal gewicht van 80kg en worden bovendien als complete set afgeleverd met twee draadloze afstandsbedieningen.

Ze zijn eenvoudig te monteren en te onderhouden en daardoor bij uitstek geschikt voor toepassing in de particuliere sector. Met een ruime keuze in bekabelde en draadloze bediening evenals de mogelijkheid tot het aansluiten op universele bewegingssensoren levert Henderson met Evolve een compleet systeem.