NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Uitbreiding assortiment met schuifdeurkommen en handgrepen

by Rene van den Biggelaar on 19/07/2021

Henderson heeft een nieuwe reeks schuifdeur- en inlaatkommen alsmede een handgreep toegevoegd aan het assortiment, omdat er vraag is naar verschillende stijlen en afwerkingen.

De nieuwe collectie is nu verkrijgbaar en is geschikt voor zowel traditionele als hedendaagse toepassingen en omvat een verscheidenheid aan kleuren, stijlen en functionaliteiten om uit te kiezen.  Naarmate de populariteit van schuifdeurbeslag in huis is gegroeid, is ook de behoefte aan meer variatie toegenomen. Mensen willen natuurlijk dat hun deurbeslag het omringende decor aanvult.

Het nieuwe assortiment omvat ovale, rechthoekige, ronde en vierkante modellen, alsmede een handgreep. Alle verkrijgbaar in de kleur RVS en zwart. Het ovale model en de handgreep zijn daarnaast ook leverbaar in de kleur (mat) brons en (rood)koper. De handgreep is geschikt voor schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren, kasten of meubels.

Ons schuifdeurbeslag is naast woningen, ook geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder hotels, restaurants, scholen, ziekenhuizen en kantoorruimtes, die allemaal verschillende eisen stellen. Onze nieuwe collectie vergroot de opties voor elke mogelijkheid.

Klik hier voor het totaaloverzicht