NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Uw deur meer uitstraling geven met moderne accenten

by Rene van den Biggelaar on 01/08/2023

Deurbeslag is een belangrijk element bij het definiëren van de stijl en uitstraling van een deur en daarmee van de hele ruimte. Hoogwaardig deurbeslag geeft elegantie, moderniteit of traditionele charme aan een deur.

Henderson Nederland begrijpt dat het juiste deurbeslag de algehele esthetiek van de deur en zelfs de gehele ruimte kan verbeteren, als specialist in diverse soorten schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen. Het bedrijf staat niet alleen voor hoogwaardige technische en duurzame oplossingen, maar ook voor continue ontwikkeling en innovatie op basis van marktwensen en conform de hoogste productnormen.

Om het beslag compleet te maken, biedt Henderson diverse soorten deurbeslag aan, welke perfect afstemt op de diverse systemen in verschillende kleuren en modellen. Uiteraard zijn  de handgrepen en inlaatkommen ook op andere deuren of panelen toepasbaar. De functionaliteit blijft behouden en de sfeer in de ruimte wordt verhoogd. Weet u al welk model of kleur van Henderson u gaat toevoegen?

Klik hier voor Inlaatkommen en grepen