NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Vacature: Teamleider verkoop (24-32uur)

by Rene van den Biggelaar on 10/05/2022

Krijg jij energie om jezelf in te zetten binnen  een uitdagende organisatie, lees dan verder:

Henderson Nederland BV is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist van  diverse soorten schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen. Het moederbedrijf PC Henderson in Engeland is in 1921 opgericht en ontwikkelde zich wereldwijd tot een toonaangevende leverancier van diverse deursystemen. PC Henderson valt binnen de EMEIA groep van Assa Abloy. Vanuit Bladel leveren we onze producten dagelijks uit door heel Nederland en indien nodig over de landsgrens. Henderson Nederland BV is op zoek naar:

MAGAZIJN MEDEWERKER (24uur)

 

Waar ben ik mee bezig?

Je draait volledig mee met de verkoopbinnendienst activiteiten, maar bij voldoende bezetting sta je over gepland en kan jij je teamleader kwaliteiten in praktijk brengen. In deze functie krijg je ruimte voor initiatieven om processen te verbeteren, nieuwe werkwijzen te ontplooien en toon je je vaardigheden op het gebied van project- en timemanagement. Hoe leuk is het om de verkoop te verbinden met het magazijn, het overzicht te bewaken en de talenten van je medewerkers optimaal te benutten. Bij het juiste enthousiasme en gedrevenheid is er op termijn ook ruimte om jezelf te ontplooien in marketing, inkoop of marktverkenning.

Je werkzaamheden?

Dit ben jij?

In deze functie krijg je veel ruimte voor ontwikkeling, maar je moet ook zelf iets in huis hebben. Herken je jezelf in onderstaande punten:

Kennis en ervaring…

Dit bieden wij jou

Vragen of meer weten?

Enthousiast geworden en denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan direct via rene.vandenbiggelaar@henderson.nl en stuur ons je cv en motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. R. van den Biggelaar, Business Unit Manager, 0497-332025.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.