NIEUWS

Lees de mogelijkheden voor een nieuwe 'opening'

Vacature: Teamleider verkoop (32-40uur)

by Rene van den Biggelaar on 26/08/2022

Krijg jij energie om jezelf in te zetten binnen  een uitdagende organisatie, lees dan verder:

Henderson Nederland BV is sinds 1965 actief op de Nederlandse markt als specialist van  diverse soorten schuif- en vouwdeurbeslag en railsystemen. Het moederbedrijf PC Henderson in Engeland is in 1921 opgericht en ontwikkelde zich wereldwijd tot een toonaangevende leverancier van diverse deursystemen. PC Henderson valt binnen de EMEIA groep van Assa Abloy. Vanuit Bladel leveren we onze producten dagelijks uit door heel Nederland en indien nodig over de landsgrens. Henderson Nederland BV is op zoek naar:

TEAMLEIDER VERKOOP

Waar ben ik mee bezig?

Wil jij leiding geven aan een leuk verkoopteam? Solliciteer dan bij Henderson als Teamleider Verkoop. Je gaat aan de slag met de commerciële werkzaamheden van de verkoopbinnendienst. Je ondersteunt de verkoopbinnendienst met de dagelijkse werkzaamheden, zorgt voor de dagplanning en bent proactief in het delen van kennis. Als Teamleider Verkoop krijg je de ruimte om met jouw eigen inbreng onze processen en werkwijze te verbeteren. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Je werkzaamheden?

Dit ben jij?

Als Teamleider Verkoop kent jouw functie leuke uitdagingen en gevarieerde werkzaamheden waarvoor jij je nooit hoeft te vervelen! Herken je jezelf in onderstaande punten:

Kennis en ervaring…

Dit bieden wij jou

Vragen of meer weten?

Enthousiast geworden en denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan direct via rene.vandenbiggelaar@henderson.nl en stuur ons je cv en motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. R. van den Biggelaar, Business Unit Manager, 0497-332025.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.